kijk en luister

Bekijk onze swingende optredens:

Surprise optreden Voorburg,
16 april 2022

Westlandse Slagwerkdag in

Poeldijk, 17 september 2022

Optreden bij Avavieren in

's-Gravenzande, 28 mei 2022

batacuda

reggae

afoxé

olodum

asembeho

De samba is een Braziliaanse muzieksoort die vooral bekend werd door het carnaval in Rio de Janeiro.

Traditionele samba-instrumenten zorgen direct voor een opzwepend en dansbaar ritme. Danseressen met kleurrijke verentooien maken het spektakel compleet. 

Het KABAAL! repertoire bestaat uit sambanummers uit verschillende stijlsoorten zoals Samba Batucada, Samba Reggae, Afoxé, Olodum en Asembeho.

Als onderdeel van de internationale Bahia Connection - een initiatief van Braziliaanse sambaspelers en sambabands in Europa - speelt KABAAL! ook de swingende afro-samba's van Bahia Connection.

spektakel!

energiek!

swingend!

feestje gegarandeerd!

zie ons live!

Wil je ons live zien spelen? Zien hoe we ons publiek lekker laten swingen?  Kom gerust kijken bij onze optredens of onze repetitieavonden.

 boek ons!

 

Wil je KABAAL! als ideale gangmaker voor je feestje of bedrijfsevenement?


We spelen voor iedereen: particulieren, bedrijven, verenigingen, zorginstellingen, noem maar op. Niets is ons te gek, alles is bespreekbaar. Van een intieme bruiloft tot een festival met 14.000 bezoekers.

Wij denken graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken. Wat dacht je van echte Braziliaanse danseressen, een workshop op maat, een glow-in-the-dark act of stiekem zelf leren meespelen als surprise-act op je eigen feestje? Wij maken van jouw feest een belevenis.

Meer informatie, een offerte aanvragen of ons boeken? Vul het formulier in of bel direct met Diana Janse op 06-21483375.

Request a Callback:

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent